Kontakta mig gärna!

Ring eller maila mig direkt!

Du är alltid välkommen att kontakta mig via e-post till riksdagen, jan.ericson@riksdagen.se. Observera att e-post till riksdagsledamöterna inte lagras eller registreras, utan är alltid strikt personlig! Du kan också använda formuläret nedan för att ta kontakt med mig.

Du kan naturligtvis också nå mig på telefon o7o-6956828. Tänk dock på att jag emellanåt är svår att nå på telefon. Använd gärna mobilsvar - jag lyssnar av telefonsvararen regelbundet!
Jag finns även på Twitter och Facebook
Press och media

Allt text på bloggen och hemsidan får fritt citeras med angivande av källa. Bilder på mig och allmänna bilder på riksdagen, riksdagsarbetet mm får också fritt användas. Däremot inte andra bilder och foton, eftersom vissa av dessa kan vara upphovsrättsligt skyddade. Är du osäker - skicka en fråga via e-post!

Lite pressbilder finns samlade här.
Vill du bli medlem i Moderaterna?

Då kan du antingen höra ev dig till mig, eller klicka här!
Vill du kommentera ett inlägg på bloggen?

Min blogg har ingen funktion där man direkt kan kommentera varje blogginlägg. Detta för att jag inte har möjlighet att granska alla kommentarer på det sätt som jag enligt lag skulle vara skyldig att göra. Men det går ändå att kommentera det jag skriver på bloggen genom att använda detta formulär.

Jag får idag flera hundra e-postbrev varje vecka. En del av dessa handlar om frågor som jag kommenterat på bloggen, andra innehåller bara rent allmänt synpunkter på politiken eller olika samhällsfrågor. Många bidrar med väldigt personliga och privata erfarenheter från vardagen.

Av naturliga skäl varken kan eller skall allt detta publiceras på bloggen, men jag svarar däremot alltid på all e-post! Särskilt intressanta kommentarer och synpunkter kan även komma att publiceras på bloggen. Om du vill att din kommentar skall publiceras med angivande av ditt namn måste du tala om det, i annat fall publicerar jag aldrig några namn.


Namn :
E-post :
Telefon :
Mobil :

Meddelande :